Защо да ни се доверите?

Ние работим с много различни по предмет на дейност клиенти, което ни е помогнало да натрупаме голям опит. Точно този опит ни помага по всяко време да намерим най-добрите решения за всеки клиент, а желаният резултат ще е гарантиран на 100%.


 

Каква е разликата между нас и останалите?

Ние отделяме време, да разберем кои са Вашите потенциални клиенти, а след това разработваме маркетингова стратегия в съответствие с целите й. Няма да Ви пробутваме услуги, от които нямата нужда. С други думи, ще направим онлайн маркетинг стратегия, която ще работи точно за Вас.


Как да разберете дали се справяме добре?

Ще можете да видите всички данни и показатели за ефективността по всяко време, така ще можете да оцените стойността на нашите услуги с пълна увереност. Ние Ви пускаме отчети на регулярна база и ги дискутираме с Вас. Това е просто начина, по който ние работим.


Какво би Ви струвало?

Вече няма никакви съмнения че онлайн рекламата чрез Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, SEO, Email е не само най-ефективна , но определено може да бъде и най-евтина. Вие определяте бюджета, като плащате само за резултати. По този начин малкия и средния бизнес имат шанс да се развиват. Девет от десет стартиращи бизнеса фалират през първите 3 години, защото нямат ресурс да стигнат до повече хора . Сега с Google и Facebook, това вече е постижимо и то на ниска цена. Всеки клиент, който достига до нас, се третира със същото ниво на професионализъм и любезност, без значение от размера на своята фирма и рекламен бюджет.


Оценките на нашите клиенти за свършената работа:

Удовлетворение за свръшената работа 95%

Очакваме с нетърпение възможността да работим с вас.

Любомир Кабакчиев – основател

 

 

 

 

Искате ли да се срещенем и да обсъдим вашия бизнес?

 

Нашите проекти Поискай среща