Ако сте търговец на B2B, вече знаете, че рекламите в LinkedIn са се превърнали в незаменим инструмент, както за търсене на нови клиенти, така и за подхранване на вече съществуващите.

Ако искате да достигнете до повече собственици на бизнес и вземащи решения мениджъри, то тогава LinkedIn рекламата може да бъде много ефективна.

Защо?

Това е социална мрежа, специално предназначена за професионалисти. Така че, ако искате да поднесете послание до бизнес аудитория, то тук има всичко, от което имате нужда.

Благодарение на някои чудесни актуализации, които LinkedIn направиха на рекламната си платформа през изминалите 2 години, този канал се превърна в един от силните оналайн канали за маркетинг и реклама и то не само B2B.

Насочването на рекламите не се ограничава само до широките категории. Можете да се насочва и към много специфични атрибути, като:

Позиция
Индустрии
Възрастова група
Пол
Групи по интерес
Географско насочване
Големина на компанията
Име на компанията
Лидерски позиции

 

Пример:
Ако целта ви е  служители на големи софтуерни фирми в европейски държави, то ние можем да конфигурираме рекламата, така че да бъде доставена точно на тази аудитория и да сте сигурни, че те ще бъдат тези, които виждат и кликат върху рекламата.

 

Искате да обсъдим LinkedIn реклама за Вашия бизнес ?

 

Поискай среща