Фирменo обучениe Google Маркетинг и реклама

Ние можем да проведем обучение специално за Вашия екип, по темите, които ви интересуват. Изберете маркетинг каналите и ние ще ви предоставим цялостно обучение – начин на работа с платформите, добри практики и трикове, които ще споделим само с Вас!

Вашите клиенти използват Google всеки ден, за да търсят продуктите и услугите, които предлагате, но ако губите позициите си от Вашата конкуренция, то това обучение може да промени играта.

Нашето практическо обучение за AdWords, ще Ви покаже точните умения и техники, които са необходими да се върнете в играта.

Ако имате някакви продукт или услуга, която искате да популяризирате, рекламирате или продавате онлайн, този курс ще ви даде най-добрите инструменти и умения, за да успеете.

Какво получавате?

  • Как да докарате качествен трафик към вашия сайт или целева страница
  • Как да използвате инструментите за проследяване реализациите, преди да се определи стойността на Вашите рекламни кампании
  • Как сами да създавате, развивате и оптимизирате печеливши кампании в Google Ads кампании
  • Как да върнете предишните посетители на сайта ви обратно – Ремаркетинг
  • Как да рекламирате ефективно вашите продукти и услуги онлайн
  • Сертификат за завършен курс Google AdWords- експерт от Дигитална Агенция Flexica

Лектор: Любомир Кабакчиев

Консултант по дигитален маркетинг и онлайн предприемач.  От 4 години е основател и управител на дигитална агенция Flexica.

Сертифициран Google Partner.  От 2011 до сега е управлявал рекламен бюджет за над 1 000 000лв само за Google акаунти.

Сред клиентите на дигитална му агенция са фирми като: Hippoland, Acer, Reebok, Darbi College, MaxCredit, Booking Expo, Agromah, клиника Aestheline, Vitavel, Verve и др.

Създател и собственик на най-големия специализиран онлайн магазин за оптични продукти в България – Lensmarket.bg през 2011 година.  Партньор e на организациите 120 000.bg  и Start Up Grind by Google

      

Често задавани въпроси (FAQ)

Можем да проведем обучението в нашия офис, както и на удобно за клиента място. Например, ние да дойдем във вашия офис. Предлагаме вариант и за дистанционно провеждане на обучението по Skype или друга предпочитана платформа.

Препоръчваме броят на участниците да бъде от 2 до 10. Ако вашият екип е по-голям, свържете се с нас.

Свържете се с нас, за да изготвим индивидуална оферта, спрямо типа обучение.

Да, издаваме фактура за всяко плащане.

Заплащането на обученията се осъществява авансово по банков път.

Не. Дори никога да не сте се занимавали с маркетинг и реклама, не се плашете! Можем да започнем обучението от запознаване с платформите и основните положения при рекламиране и маркетинг. Предлагаме обучения за всички нива на познаване на материята.