За нас:

  • Стартирахме  дигитална Агенция Flexica през 2016г.  с мисията да помагме на бизнеса да бъде по-успешен онлайн. 
  • Работили сме с компании от всякакъв мащаб, помагайки им да бъдат печеливши онлайн чрез онлайн рекламни кампании, които създаваме.
  • В крайна сметка, Вашият бизнес е уникален и ще трябва уникален план, за да победите конкурентите. Ние отделяме време, за да разберем кои са вашите потенциални клиенти и коя е вашата целева аудитория , а след това разработваме маркетингова и рекламна стратегия в съответствие с целите. С други думи, онлайн маркетинг стратегия, която ще се работи за Вас.
  • Всеки клиент, който достига до нас, се третира със същото ниво на професионализъм и любезност, без значение от размера на компанията и рекламния бюджет.  Пълна прозрачност клиент-агенция. Ние предлагаме пълен административен достъп до всички кампании, които управляваме.
  • Можете да видите данните и показателите за ефективност по всяко време, за да успеете да оцените стойността на нашите услуги с пълна увереност. Това е просто начинът, по който работим.
  • Довериха ни се над 30 фирми за електронна търговия и услуги, за да направят онлайн рекламата си по-успешна. Вероятно можем да ви помогнем да направите същото.

Често поръчвани услуги:

Консултации и фирмени обучения
0%
Google Ads: Search, Remarketing, Display, YouTube
0%
Facebook Ads
0%
LinkedIn Lead Generation
0%
Изработка на Дигитална Стратегия
0%
Инфлуенсър маркетинг
0%
SEO & Оптимизация на уебсайт
0%

Довериха ни се над 30 фирми за електронна търговия и услуги, за да направят онлайн рекламата си по-успешна. Вероятно можем да ви помогнем да направите същото. Сред тях са фирми като: