LinkedIn - продажби 2B2

Какво представлява услугата ни:

Партнираме си директно с вашите екипи за маркетинг и продажби, за да генерираме срещи за продажби с най-добрите ви потенциални клиенти всеки месец.

Чрез тествани във времето тактики и стратегии, ние ще позиционираме вас и вашата марка като авторитет във вашата индустрия по начин, който потенциалните клиенти  да искат да говорят с вас.

Нашият процес

Ще оптимизираме профила ви, за да изпълним целите на кампанията

Ще определим кои са вашите потенциални клиенти в LinkedIn

Ще измислим начина на комуникация с потенциалния клиент. Колко и какви съобщения да му изпратим

Ще пишем всеки ден нови клиенти от ваше име, през вашият LinkedIn профил и имейл, докато клиентът не отговори

Ще договорим срещи с проявилите интерес потенциалени клиенти

Ще ви създадем база данни с имена, позиции и имейли.

Работата, която вършим за нашите клиенти, ще ви позволи да се съсредоточите върху това, което е важно за вашия бизнес. Не показатели за суета като ангажираност, харесвания или импресии. Ние се фокусираме само върху управлението на срещи за продажби с вашите най-добри потенциални клиенти.

Чрез възлагане на тази работа на нас, ще получите цял екип за развитие на продажбите, пълен със специалисти, които да се справят с всяка стъпка на процеса (търсене, подхранване, привличане и резервиране на срещи с потенциални клиенти) за по-малко от цената на заплатата на един  специалист по маркетинг.

5/5

Пример:
Ако целта ви е да се свържете със собствениците на големи софтуерни фирми в европейски държави, то ние можем да конфигурираме стратегията, така че да създадем контакти с тези хора, така че лесно да успеете да им продадете услугата или продукта си.

Готови ли сте да поемете контрола над клиентите си?

Ако се интересувате да научите повече за това как можем да решим проблемите ви с генерирането на клиенти, резервирайте безплатна консултация сега!