Фирменo обучениe LinkedIn

Ние можем да проведем обучение специално за Вашия екип, по темите, които ви интересуват. Изберете маркетинг каналите и ние ще ви предоставим цялостно обучение – начин на работа с платформите, добри практики и трикове, които ще споделим само с Вас!

Присъствието на бизнеса в социална мрежа като LinkedIn е задължителна част от цялостното му пазарно позициониране.

Активният маркетинг и реклама в тази социална мрежа увеличава разпознаваемостта, лоялността и е чудесен метод за генериране на повече клиенти, а също за намиране на нови партньори.

Какво ще научите :

  • Как да оптимизирате профил, така че да работи за вас
  • Топ маркетинг стратегии за генериране на нови клиенти
  • Как да използвате Linkedin за да разширите вашия бизнес в други държави
  • Как да изградите и използвате LinkedIn групи
  • Как да определите и намерите Вашата целева аудитория
  • Как да създадете успешни рекламни кампании в LinkedIn

 

Лектор: Любомир Кабакчиев

Консултант по дигитален маркетинг и онлайн предприемач.  От 4 години е основател и управител на дигитална агенция Flexica.

Сред клиентите на дигитална му агенция са фирми като: Hippoland, Acer, Reebok, Darbi College, MaxCredit, Booking Expo, Agromah, клиника Aestheline, Vitavel, Verve и др.

Създател и собственик на най-големия специализиран онлайн магазин за оптични продукти в България – Lensmarket.bg през 2011 година.  Партньор e на организациите 120 000.bg  и Start Up Grind by Google

През последните 3 години, активно се занимава с LinkedIn маркетинг и реклама. Създател е на първото задълбочено обучение за LinkedIn маркетинг и реклама в България през май 2018- IEC. Провел е множество фирмени обучения и консултации на тема LinkedIn за различни бизнеси.

Често задавани въпроси (FAQ)

Можем да проведем обучението в нашия офис, както и на удобно за клиента място. Например, ние да дойдем във вашия офис. Предлагаме вариант и за дистанционно провеждане на обучението по Skype или друга предпочитана платформа.

Препоръчваме броят на участниците да бъде от 2 до 10. Ако вашият екип е по-голям, свържете се с нас.

Свържете се с нас, за да изготвим индивидуална оферта, спрямо типа обучение.

Да, издаваме фактура за всяко плащане.

Заплащането на обученията се осъществява авансово по банков път.

Не. Дори никога да не сте се занимавали с маркетинг и реклама, не се плашете! Можем да започнем обучението от запознаване с платформите и основните положения при рекламиране и маркетинг. Предлагаме обучения за всички нива на познаване на материята.