Изработка на уебсайт и SEO оптимизация

Уебсайтът е сред най-важните дигитални активи на всяка компания. Незвисимо дали сте производител, онлайн магазин или имате нужда от представителен уебсайт, ние можем да го изпълним. Съчетаваме нашия ноу-хау с вашите специфични нужди, за да изградим качествен, бърз и оптимално работещ уебсайт.

Работим със следните платформи:

SEO опимизация

Накарайте търсачките да ви обичат! Оптимизацията на уебсайт може да повиши трафика към него, като ви донесе запитвания и нови клиенти. С качествено направена SEO оптимизация сайтът ви ще се издигне в резултатите на Google търсачката. Изберете качествена услуга от доверен партньор.

Услугите включват:

Пъвоначален SEO одит

Този одит представлява детайлен анализ на настоящото състояние на уебсайта и е неоходима и неделима част от цялостния процес на SEO оптимизацията. С него се цели да се идентифицират проспуски и проблеми, които да бъдат своевреммено отстранени. Както и възможности, които да бъдат заложени в последващия план за SEO оптимизация

Вътрешна (On-page) оптимизация

Вътрешната оптимизация е ключов елемент за всеки уебсайт, спомагащ за павилното му позициониране посредством оптимизиране на вътрешни елементи и фактори. На този етап се поправят всички пропуски, както и се имплементират всички препоръки записани в първоначалния одит.

Външна Off-page оптимизация

Външната Off-page SEO оптимизация е абонаментен тип услуга насочена към оптимизиране на фактoри външни за самия сайт. Най- често това биват изграждане на обратни връзки към сайта на клиента, подобряване на трафика и авторитена както и повишаване на позициите по ключов думи в търсачките. За постигане на оптимални резултати се препоръчва тя да бъде прилагана за период от минимум 3 до 6 и повече месеца взависимост от сектора и типа сайт на клиента.